Ny blogg!

Eftersom jag är färdig med mitt au pairande så fick det bli en ny blogg: FeliciaLindstroms.blogg.se

Tack till alla som hängt med på min resa, hoppas ni hänger med på den nya bloggen också:)

Tillbaka på svensk mark

Det blev som så att jag fick tag på en billig biljett i första klass och jag bestämde mig för att fara hem. Så nu sitter jag här i Dalarna och fryser:P
Dessa 8 månader i USA har varit fruktansvärt händelserika. Jag har gått igenom mycket jobbigt men ännu mer roligt. Och allt jag sett och upplevt har gett mig nya insikter och personlig utveckling. Jag har ändrats, har en annan syn på livet, men är så klart ändå fortfarande Felicia!
Jag har träffat många underbara människor på resans väg, vissa som kommer finnas kvar i mitt liv för alltid, många som jag aldrig mer kommer se igen. Tack alla härliga inspirerande individer som gjort denna resa till en härlig upplevelse!

Vilken tur hade jag inte som träffade mina två nötter i New York, trion som blev La Familia: Felicia, Denise och Tess! Många roliga minnen har vi skapat tillsammans, och några bör förträngas.. ;)

Här kommer galna minnen med härliga människor;

Tessy: San Fransisco, every freakin' time we went haha! Men Love fest var mest out of control, utan tvekan:D Varje gång vi hängde med Kevin och Angel för den delen!

Denise: Again, SF är givet, limonatten med Jim, herre jisses! Minns även något med en extra mörk garderob...

Anna: Stackars tyskan som blev lurad ut i skogen av den äventyrsfulla svenskan. Var det chocken efter mötet med ormen, eller var det bara för att vara lite busig som jag tog in oss på fel stig får vi nog aldrig veta. Men vilse var vi i flera timmar och när vi äntligen funnit en väg och sedan Los Altos skylten föll vi halvt ihop av utmattning och fick bli upplockade av en bitter svenska och en förvirrad tyska;)

Elizabeth: Dvärgen från Stockholm jag träffade på Lucian i SF. Galen, underbar kvinna som bjöd in mig på operan. Vi var på bio, jag sov i hennes lägenhet, vi var på YSL-utställningen och sedan på operan, där det visade sig att hon glorified våra platser och vi stal nya. Galet galet galet!

Pauliina: Vi hade väl mest tok för oss hela tiden, playdates så ofta vi kunde.  Många skratt med denna kvinna. Men en kväll hos Tinas familjs förra au pairs ex var nog mest crazy. I can see the light!!!

Viktoria: Goa kvinna som är lite för ordningsam för att ha vart med på samma slags tokigheter som ovannämnda;) Men roligast hade vi på konserten tycker jag! Och det var en rätt störd biltur hem från frisco:D

Rachel, Vicky och Tina: Är det tre från Forest-händelsen jag inte räknat upp. En rolig kväll i Palo Alto med skrivande italienare, efterblivna friare, och pöjker som insåg att mitt och Tess förhållande inte var fullständigt seriöst.

Marita: Min mexikanska:) Surfpartyt i Stuart var nice, men kvällen på Queen Mary var det bästa. För där träffade vi.............................

Hans: Som snabbt  flög in i mitt liv bara efter ett par dagar i Florida. Och redan dagen efter vårt första möte tog han med mig ut på vår första dejt. Och efter några veckor blev jag utslängd från där jag arbetade och flyttade in med denna man. Vi har under bara 2 månader kommit varandra väldigt nära och har haft så himla mycket roligt tillsammans. Bästa minnet är nog när vi var ute på kanoten bland alligatorerna, det var galet och det kommer jag aldrig glömma.
Vi får se vad som kommer ske i framtiden. Det ligger väl i mina händer att besluta, men vad som än händer är jag för alltid tacksam för att jag mött denna fina människa!

Stella&Max: Är mina älsklingar som jag visserligen valde att lämna efter 6 månader i landet, men det hade sannerligen inget med dom att göra. Dom var och kommer alltid att vara mina underbara, fantastiska älskvärda gosungar!

Listan kan fortsättas i oändlighet, träffat fruktansvärt många människor under resans gång men just nu har jag två små skåletöser som vill att jag ska underhålla dem så det får nog vara nog.
Tack till alla jag träffat under resans gång, tack till alla jag älskar som älskar mig tillbaka och som stöttat mig under motgångarna. Tack till mannen där uppe som gör allt möjligt!



Over and Out!

/ Felicia

RSS 2.0