Updates from Florida

Jag ber om ursakt for att jag varit sa dalig pa att uppdatera er om min situation. H har fortfarande inte fatt in internet i nya lyan och jag har bara kunnat checka mailen nar vi varit hos hans foraldrar. Nu har jag inforskaffat ett kort sa jag kan bika ner till ett stalle i Jupiter och anvanda internet i alla fall.
Cultural Care ar verkligen en vardelos organisation, ingen som hor av sig eller jobbar for att hitta en ny familj. Dom sager att det inte finns nagra familjer i Florida som tar emot transfers, och jag vill ingen annanstans. Men nog borde det finnas atminstone en familj?!  Anledningen till att jag vill vara kvar ar ju Hans och the fact att jag bor i paradiset. Trivs jatte bra har! Men som det ser ut just nu maste jag nog fara hem inom en snar framtid..  Suck!

Just nu ar mannen ute och flyger och jag har huset for mig sjalv; tomt.. Igar blev det inte mkt gjort, slappade vid poolen mest. Men haromdagen var vi ute med kanot pa the river i Florida-djungeln, bland alligatorer och giftiga ormar. Sjukt haftigt, bland det roligaste jag gjort! Som taget ur en film var det!
Var i Miami i 4 dagar ocksa, Soutch Beach! Traffade min goa Malmo-tjej, solade, festade och levde livet. Nikki Beach var bara ner for gatan sa vi checked out Nikki Club som de svenska skvaller-tidningarna rankar som ett kandistatt place (ags av Nikki Hilton). Var dock en besvikelse, roligare pa hostelet:P Manniskor hade for ovrigt sex i sangarna pa Nikkis bakgard, crazy! Pa hostelet traffade vi en hel dros med haftiga manniskor; vara goa tyskor, de snygga broderna fran Tampa, apa-kopian m.fl... Hade 4 grymma dagar, tack Elin:)

Jag alskar Florida!!! Vill inte fara hem annu!




Karlek till folket <3


Still hanging in there

Sitter hemma hos Hans foraldrar, har skickat in mejl till Cultural Care i Sverige och hoppas att dom kan fa saker att handa. Har varit utan jobb och fast bostad i en vecka och CC har inte ens fatt in det i systemet. Ringde in idag, och dom visste inte ens att jag blivit utslangd.. Vad ar det for manniskor som jobbar med den har organisationen? Inte gor dom sitt jobb i alla fall. Min LCC sa precis att det kanske mojligtvis finns en familj i Jupiter, hoppas! Kanner mig inte redo att aka hem till kylan! Tankarna snurrar kring mojliga utganger.. Om jag maste aka hem, vad gor jag da? Inte stannar i Vansbro allt for lange i alla fall. Kanske Skane, eller Goteborg, eller England, eller Italien eller.... Tank om man hade pengar. Suck suck suck! Frustrerad och uppgiven!
H vill att jag ska stanna, ordna nat permanent visum. Men det ar jag inte alls saker pa. Blir det slut med USA blir det slut med oss, kanske later kallt men jag vill ju faktiskt borja plugga i Uppsala i host. Jag alskar Sverige, trots dess kyla och begransade nojesutbud. Och jag tanker inte slanga bort mina mojligheter for en karl jag nyss traffat. Men han ar verkligen super, han stottar mig till tusen i dessa motgangar. Vi far se hur det blir med allt; en dag i taget....

Peace

Life's Tough

Just nu finns det sa mycket att beratta, och det har inlagget skulle kunna bli valdigt langt och fyllt med onda ord och klagomal. Men jag forsoker stay positive och tacka for annu en utmaning, annu en chans att vaxa mig starkare. Jag blev utslangd for tva dagar sedan. Min vardmamma har verkligen varit jatte gullig och jag kan inte saga nagot ont om henne. Jag tycker bara synd om henne, for att hon ar under makens makt. Han daremot ar ond pa riktigt, till och med hans mamma sager att han ar en mean bastard! Min LCC forsokte varna mig nar jag kom; hon hade bett CC om att inte skicka fler au pairer till deras hus.. Men jag har bara vart glad over min gulliga vardmamma och forsokt bortse fran faderns behaviour. Vill inte ga in pa detaljer, men han ar inte en manniska som andra manniskor tycker om! Ni skulle hora orden min LCC kallar honom.. Hur som helst for tva dagar sedan berattade min vardmamma att pappan ville ha mig ur huset. Att hon alskade mig och hade forsokt prata med honom men det gick inte. Utslangd, chockad och ledsen var jag nar Mara plockade upp mig. Spenderade en natt hos henne, och inatt har jag sovit hos min LCC. Vi akte till huset for att plocka upp mina saker och sa min LCC kunde fa dem att skriva papper om varfor dom slangt ut mig. Jag var pa rummet och packade medan pappan skrev papper pch pratade med LCC:n. Nar vi kom ut i bilen berattade hon vad han sagt... Helt galet! Denna sjuka manniska har ljugit ihop ett flertal galna historier om barn som kommit hem med sonderslagna tander och det ena med det andra. Chockad blev jag minst sagt, for jag har inte hort ett ord om nagot sant.. Som sagt, detaljerna ar manga, men sammanfattat; galen pappa som forsoker gora alla andras liv surt! Min LCC ska skriva en enskild rapport om vilken slags manniska han ar och om att jag ar great med barn osv. Men jag tvivlar att det kommer gora skillnad.. Jag skulle inte anstalla nagon som var anklagad for att komma hem med skadade barn.. Sa chansen for att hitta en ny familj ar liten. Sa jag ar ganska forstord, forsoker halla ihop. Hans landar i Florida om ett par timmar sa jag bor hos han ett tag. Vill inte aka hem! Alskar Florida och Hans ar great. Fruktansvart frustrerad!! Sa det ar min situation just nu; utslangd, ledsen, arg och frustrerad..

Utmanad



Victoria
har utmanat mig!!

Tre jobb jag har haft:
ICA, PA & Vardbitrade

Tre platser jag har bott på:

Borlange, Orebro & Skalbyn

Tre saker jag gillar att se på TV:
Vänner, Sex & The City & en bra film:)

Tre favoriträtter:
Sushi, Tacos & mormors gadda med dill!

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Dar jag befinner mig, dar H befinner sig, dar min familj & mina vanner befinner sig.

Tre personer jag utmanar: Tessan, Denise och Joiz ;)




Wednesday

Onsdagen ar snart over och jag sitter i mitt rum och lyssnar pa underbar country musik. Pa tal om country btw: spana in videon med Alan Jackson och Jimmy Buffett- It's five O'Clock somewhere! Dar den spelades in var jag och H i helgen:) Galet vackert!
Snart fredag och da landar H i Florida igen, han saknas.. Det ar himla bra med lite avstand sa man kan reflektera over vad man kanner. Han ar bra pa avstand till och med; ringer mellan flygningarna for att hora hur min dag gar:)

Tva damer i parken idag kom fram och sa att dom tyckte jag var fantastisk med mina barn. Nar man ar ute ar barnen great, men hemma ar dom sma monster. Men sant ar skoj att hora. Att man ar bra med barnen det vill saga, inte att dom ar monster;)
   Dromde att jag klamde ut en egen liten knodd i natt. En pojk med blondt, lockigt har:) Kandes bra verkligt nar vattnet gick och hela koret. Trodde nastan jag skulle ha kissat ner mig nar jag vaknade haha! Men sa var som tur var inte fallet =P Men vacker var pojken, och jag ser fram emot dagen det sker pa riktigt.

Torsdag kvar bara, sen ar jag LEDIG!!!!!!!!!!!!!!!
Mycket behovligt! Mysmysmys!







Har kommer bilder pa mina ungar, ar so far nojd med nya kameran:)


Jason



Michael



Gabby



For mycket for snabbt kanske

Mandag igen och helgen ar over. Skulle vart ledig idag men sa blev icke fallet, fick jobba hela dagen. Men som kompensation ar jag ledig heela helgen!! Skapligt nice, och passande. Ar medbjuden till Daytona. Hans bror tavlar i dirtbike och har tavling dar, sa han och hans flickvan och Hans och jag far dit. Ska bli skoj.

Igar tog jag med barnen till kyrkan, lamnade in dom i lekrummet och lyssnade pa gudstjansten med Hans och Lee. Blev presenterad for Hans familj dar ocksa. Och tydligen gjorde jag ett himla bra forsta intryck for jag blev medbjuden pa middag samma dag. Brodern fyllde ar och foraldrarna, brodern och hans flickvan, och sa Hans och jag gick ut och kakade. Familjen ar great. Mamman fran Holland och pappan ar ifran Cali.

Vet inte alls vad jag kanner eller tycker om hela den har grejen. Har klagat pa att jag bara traffar losers, men nu nar jag traffat en super bra kille kanner jag mig mycket tvivelaktig till hela situationen.. Har bara bott har nagra veckor, traffade honom direkt och allt gar sa fort. Han ar great och han tycker verkligen om mig, men I don't know..
Jag kan val inte ga och bli kar i en amerikanare, eller? Jag har mina planer och de involverar Sverige och utbildning! Far nog trampa pa bromsen lite tror jag...

Men jag ar lycklig nu, det ar jag. Det som hanger over ar att jag har tankt flytta tillbaka till Sverige om nagra manader. Och ar en aning radd for att bli kar och fatta ogenomtankta beslut, som att stanna. Kanske skulle vara smart att bara end it now. Men det vill jag inte. For jag ar LYCKLIG!

RSS 2.0