I'm moving on

Ingen ide' att jag ursaktar mig for att jag skriver i bloggen sa sallan, det blir inte mer frekvent for det.. Sa jag ger er som vanligt en ny update!

Forra helgen spenderades i LA, tog en roadtrip for att se Sverige-USA spela fotboll. Det var great. I igar for vi till Oakland och sag Sverige-Mexico, vilket var annu battre. I alla fall sa var matchen battre, och vi vann:)
   Idag har jag spenderat nagra timmar hos Alberto, en frisor downtown Los Altos. Och det var en ny Felicia som gick ut genom portarna fran den fina lilla salongen. Alberto gav mig en massa morka slingor och bimbo-looken har ersatts av en frisyr som ger ett mer seriost intryck, vilket kanns bra. Det kommer ta ett tag att vanja sig dock...
   Efter mitt besok hos Alberto  gick jag in till min vardmamma och berattade att jag ville gora en transfer!
Jag alskar mina pluttisar men det funkar inte med foraldrarna, eller mitt schema. Jobbar mest hela tiden och kanner mig inte sarskilt uppskattad. Framfor allt kanner jag mig inte alls som en del av familjen ,vilket ar en stor del av hela au pair grejjen. Sa pa sondag blir det nog mote med LCC:n och det ska skrivas pa papper. Det ska bli spannande att se vart jag hamnar nast, funderar pa Florida...
  
Have a good one everyone!




La la la la la la la life is wonderful..

Alldeles for trott for att skriva egentligen, men det ar inte ofta man far tid till att uppdatera bloggen sa det ar bast jag passar pa:P

Har nyss kommit hem efter en FANTASTISK weekend trip. I fredags bilade vi till Santa Ynez, jag & mamms, vardfamiljen och en till familj. Pa lordagen for vi till Santa Barbara, varmt och vackert! Efter Santa Barbara for vi till Solvang, en dansk-amerikansk liten stad, hur mysig som helst. Idag har vi spanat pa valar, sjoelefanter, salar och delfiner. Vi fick se nat inte manga manniskor far se; hundratals delfiner simmade tillsammans i en stor klunga, hoppade och hade sig, medan valarna blaste bakom. Helt galet! Har fatt sett och upplevt sa mycket denna helg att det skulle bli en novell om jag skulle forsoka skriva ner allt. Sa det fick bli en kort sammanfattning:P

Veckan var ocksa heelt underbar. Vi var till Santa Cruz, som for ovrigt ar min favorit stad, ever! Vi har aven varit till Half Moon Bay, Gilroy, hikat m.m. Ar sa himla glad att mamma ar har och njuter av denna ovanliga varmebolja som rader. Vill inte att hon ska aka till Sverige pa fredag!!! Och just nu kanns det ocksa oerhort bittert att en annan aker hem om ett halvar, hur ska man anpassa sig till Sverige efter den har upplevelsen?! Men jag blir val kanske inte kvar dar allt for lange, maste ordna utbildningen bara, och aven en del av den gor jag ju utomlands. Sen kanske man ska flytta till Spanien och arbeta som engelska larare, det vore val nagot.. Jaja, for manga planer, for kort liv..

Maste ladda batterierna for annu en hektisk men forhoppningsvis underbar vecka. Natti Natti!




Det finns ingen som mamma...

...och jag ar sa himla glad, for just nu sitter hon pa planet pa vag pa sitt livs langsta resa. Anda till Amerikat for att halsa pa sin dotra.
Det finns nog ingen annan karlek lika stark som den mellan en mamma och hennes barn, och vilken tur var syskonskara har som har just Carina Eriksson som var moder! Vi kommer ha sa himla skojj under dessa tva veckor och det ar great att fa hit den viktigaste delen av Sverige!


Nu har jag nyss kommit hem fran Mr. D dar vi sett pa masjavlar! Vilken sjukt bra film! Och Daniel ar ganska bra han med:P Igar bokade mannen biljetter till Sweden-Mexico i Oakland, sa dit ska vi den 28 januari, skapligt nice!!!
Och "i dagarna"  bokas forhoppningsvis biljetter till en 4-dagars semester in LA. Inte helt fel det heller!


Nu ska jag annu en gang lyssna pa dagens lat (Fred Akerstrom-Jag ger dig min morgon) och invanta somntablettens verkan.



Be safe!



MomMomMom


Och sa var det 2009..

Mycket langesen jag skrev nu, I know, daligt. Men det har varit galet fullt upp! Som de flesta av er vet sa gjorde jag ett surprise besok till Sverige over jul. Det blev jatte lyckat och det var sa underbart att traffa alla igen! Grat som en barnrumpa nar jag fick krama om familjen, som jag langtat!
Foll val kanske in i gamla vanor en aning da det kommer till festandet, men sa dricker jag fruktansvart lite har i staterna.. Men anyway, det ar i princip det enda man gor i Vansbro, super. Alla gar och vantar pa fredag, da man antligen far korka upp igen. Men sa finns det ju faktiskt inget annat att gora heller, det ar Selins, Flottaren eller Dido som galler. Men Vansbro ar bra anda, det ar ju hemma, och det bor en hel del underbara manniskor dar:)
  -20 var det hemma, sa jag anlande till Cali med en forkylning som bara blir varre och varre. Hoppas den gar over snart, inge skojj om jag ska vara sjuk nar mammsen kommer. Och hon anlander pa fredag, ska bli sjukt kul! Ska bli sa harligt att antligen fa visa hur jag lever har och vem jag ar har , for inte gar det att jamfora med livet jag hade hemma. Har har jag tva sma barn fran morgon till kvall, och helg innebar sa mycket annat an fest! Dagarna planeras och struktureras, det ar playdates, matlagning, tvatt, disk, blojbyten och stadning..  Det ar en positiv livsforandring, aven om jag ar mycket trott pa att jobba heela dagarna. Men mina ungar ar dom basta <3



   

Tack alla goa dar hemma for en underbar vistelse!
Tack mr. D for en great helg!
Tack min mumin for en valbehovlig playdate pa bilverkstaden idag!
Och tack Lars Winnerback for att du haller mig sallskap med din ljuvliga stamma ikvall!





RSS 2.0